Nieuws/Entertainment
1824522
Entertainment

Kevin Hart: ’Op mijn 45e ben ik miljardair’

Kevin Hart vertelt over zijn tomeloze ambities

Kevin Hart vertelt over zijn tomeloze ambities

Kevin Hart geeft een inkijkje in zijn mindset tijdens een gesprek op de Variety Massive Summit. En die is nogal ambitieus.

Kevin Hart vertelt over zijn tomeloze ambities

Kevin Hart vertelt over zijn tomeloze ambities

„Ja, ik wil echt een magnaat worden”, laat hij weten in gesprek met Variety’s co-hoofdredacteur Andrew Wallenstein. „Ik word miljardair. Ik ben nu 38 jaar. Tegen de tijd dat ik 45 ben, zullen jullie een compleet ander verhaal over mij vertellen.”

De multi-getalenteerde comedian, acteur, producer en schrijver werkt met maar één doel voor ogen: Hollywood overnemen. Zijn grote voorbeeld daarbij is Tyler Perry, in wiens studio de hitfilm Black Panther werd opgenomen. Naast een groot aantal projecten die hij lanceert, zet hij op sociale media ook zijn naam alvast stevig neer met honderdmiljoen volgers. Het is precies wat hij wil: „Succes, eigenaarschap, een merk, dat zijn de trofeeën die je in de entertainmentbusiness kunt binnenslepen en ik wil die f*cking trofeeën.”

Zijn ambities komen allemaal voort uit één misgelopen trofee in zijn jeugd, vertelt Hart. Toen hij als kind een keer een zwemwedstrijd verloor en daardoor de beker aan zijn neus voorbij zag gaan, sprak zijn moeder miraculeuze woorden die hem tot op de dag van vandaag inspireren. „Ze zei: ’Je kunt geweldig zijn of je kunt niet geweldig zijn’.” Het moge duidelijk zijn waar Kevin Hart toen voor koos.