Nieuws/Entertainment
1825474784
Entertainment

Taylor Swift voelde zich alleen tijdens rel met Kim en Kanye

In een interview met Vogue onthult Taylor Swift dat de haat die ze over zich heen kreeg tijdens haar publieke ruzie met Kim Kardashian en Kanye West ervoor zorgde dat ze zich erg geïsoleerd voelde. Tijdens die rel noemden Kardashian-fans Taylor een slang en reageerden ze op al haar berichten met slang-emoji’s.

„Een publiekelijke terechtwijzing, met miljoenen mensen die zeggen dat je ’cancelled’ bent, dat is een erg eenzame ervaring”, vertelt de Shake It Off-zangeres. „Ik denk niet dat er veel mensen zijn die kunnen begrijpen hoe het is als miljoenen mensen je haten. Als je zegt dat iemands carrière geboycot moet worden, dan praat je over een mens. Jullie sturen massaal berichten naar diegene om stil te zijn, te verdwijnen of zelfs om zelfmoord te plegen.”

De ruzie ontstond nadat Kanye West Swift een ’bitch’ noemde in zijn nummer Famous. Taylor reageerde fel op de belediging, maar Kanye en Kim kwamen al snel naar voren met Snapchat-filmpjes waarin te horen is hoe Swift toestemming geeft voor de songtekst.