Nieuws/Entertainment
1828210006
Entertainment

Brad Pitt en Jennifer Aniston werken voor het eerst sinds scheiding weer samen

Brad Pitt en Jennifer Aniston doen samen mee aan een actie om geld in te zamelen voor corona-hulpfondsen. De twee sluiten zich daarmee aan bij onder meer Julia Roberts, Sean Penn en Matthew McConaughey.

De actie is een initiatief van Penn, en draait om een van de eerste films van de acteur, Fast Times At Ridgemont High. De groep acteurs doet op 21 augustus een live 'table read', het moment tijdens filmrepetities waarop de cast samenkomt om hun teksten gezamenlijk door te nemen. Ook Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf en Julia Roberts zijn van de partij.

Brad en Jennifer waren van 2000 tot 2005 getrouwd. Tijdens de SAG Awards afgelopen januari bleek tot vreugde van veel fans dat de acteurs nog altijd een goede band hebben. Een fotograaf kiekte Brad toen hij backstage stilstond voor een scherm om te zien hoe zijn ex-vrouw een award in ontvangst nam. Ook de omhelzing van de twee, die allebei in de prijzen vielen tijdens de awardshow, even later werd vastgelegd en massaal gedeeld op sociale media.