Nieuws/Entertainment
1831537765
Entertainment

Rapper Jebroer lanceert eigen app voor fans

Fans van Jebroer kunnen de rapper voortaan volgen via een speciale app. Hij is naar eigen zeggen de eerste Nederlandse artiest met een eigen app.

Via de applicatie worden fans direct op de hoogte gesteld van nieuws en ontvangen ze exclusieve content zoals videoclips en een inkijkje in het persoonlijke leven van Jebroer. Gebruikers kunnen direct overal op reageren.

Jebroer is ontzettend trots op de ontwikkeling van zijn nieuw platform. „Afgelopen maanden zijn ontzettend zwaar geweest voor de entertainmentindustrie en dan voornamelijk met betrekking tot liveoptredens. Voor ons als artiesten was dat een enorme klap. Ik ben echter niet iemand die bij de pakken gaat neerzitten en wilde direct kijken naar nieuwe mogelijkheden”, zegt hij.

Volgens Jebroer, de artiestennaam van Tim Kimman, moet je als artiest ’anders gaan denken.’ „Ik wilde mijn fans alles kunnen geven en tegelijkertijd het contact met hen verbeteren en nog leuker maken. We zijn toen uitgekomen op de ontwikkeling van deze app, die het contact met mijn fans een nieuwe dimensie geeft.”