Nieuws/Entertainment
1834603
Entertainment

Beyoncé en Jay Z nemen kids mee op tour in wiegjes van goud

Beyoncé en Jay Z

Beyoncé en Jay Z

Ze gaan niet alleen al samen op tour, maar Beyoncé en Jay Z nemen ook nog eens hun drie kinderen mee. En dat doen ze in stijl.

Beyoncé en Jay Z

Beyoncé en Jay Z

Volgens Heat magazine hebben de twee reisversies gevraagd van de wiegjes voor Rumi en Sir die met 18-karaats goud bekleed zijn. „Bey is eraan gewend van alles het beste te hebben en dat ze nu op reis gaan, betekent niet dat ze de gebruikelijke luxe opgeeft”, vertelde een bron aan Heat.

Dat betekent ook: een kleedkamer voor Beyoncé waarbij de temperatuur precies 25 graden is en die gevuld is met geurkaarsen die naar rozen ruiken en een chefkok bij de hand. Jay Z heeft ook zo zijn eisen; zo moeten er waar hij maar komt, koffers vol Ace of Spades champagne beschikbaar zijn.

Bodyguards

Dan de tweeling: de met goud bedekte wiegjes moeten van binnen met pure zijde bekleed zijn. Natuurlijk gaan er nanny’s mee om op de kinderen te passen: vier voor de zesjarige Blue Ivy en haar nog geen jaar oude tweelingbroertje en -zusje. En nu ze met het gezin reizen, hebben de steenrijke artiesten een extra groot beveiligingsteam nodig: zes bodyguards reizen mee en bij elk hotel en concert zullen nog extra beveiligers aanwezig zijn.

Geld is geen issue: ze weten dat ze binnenlopen zo gauw de kaartverkoop voor hun tweede On the Run-tour morgen van start gaat. De geschatte inkomsten bedragen bijna tweehonderd miljoen dollar. En zoals de ingewijde weet: „Ze kunnen nooit te voorzichtig zijn en zullen willen uitgeven wat nodig is om ervoor te zorgen dat hun kinderen veilig zijn.”

De twee doen op hun wereldtour ook Nederland aan: op dinsdag 19 en woensdag 20 juni treden ze op in de Amsterda ArenA.