Nieuws/Entertainment
1842207
Entertainment

Chrissy Teigen heeft een vermoeden en iedereen wil weten:

Wie BEET Beyoncé?!

Beyoncé

Beyoncé

Het is een vraag die momenteel iedereen bezig houdt: wie heeft Beyoncé gebeten?

Beyoncé

Beyoncé

Het is actrice Tiffany Haddish die de massale opwinding heeft veroorzaakt. In een interview met het blad GQ vertelde zij over een incident op een feestje afgelopen jaar, nota bene het feestje van Jay Z. „Zij beet Beyoncé in haar gezicht. Dus Beyoncé stormde weg, ging naar Jay Z en zei: ’Jay! Die b*tch..”

Uiteindelijk werd alles vergeven en vergeten: de actrice zat zwaar onder de drugs en gedroeg zich normaal nooit zo. Een naam noemde Haddish dus ook niet. Maar juist dat zorgt ervoor dat haar verhaal voorlopig door niemand vergeten wordt. Want iedereen wil het weten: Wie beet Beyoncé?

Op Twitter is het een ware whodunnit geworden en geven fans elkaar tips en hints. Chrissy Teigen denkt dat het maar één iemand kan zijn. „Zij is de ergste.” Maar ook zij noemt geen naam en maakt iedereen gek daarmee. Zoals ze zelf zegt: „Ik kan deze planeet niet verlaten zonder te weten wie Beyoncé in haar gezicht beet.” Maar later blijkt ze het antwoord gekregen te hebben en laat ze weten dat het niet degene is die ze eerst dacht. En: „Ik zal het nooit vertellen. Ik ben bang dat ik teveel heb gezegd.”