Nieuws/Entertainment
1843010
Entertainment

Temptation-verleidster Cherish krijgt het benauwd van Tim

Cherish is helemaal in de war nu ze Tim zorgvuldig om haar verleidelijke vinger heeft weten te winden. En daarmee de poten onder het op handen zijnde huwelijk van Tim en zijn Deborah vandaan zaagde.

„Ik was vooral verward. Was Tim dan wel eerlijk geweest over zijn gevoelens voor Deborah”, vraagt ze zich af in een interview met Dag Allemaal. „Plots klampte hij zich zo hard aan mij vast dat ik het een beetje griezelig begon te vinden. Ik kreeg het er zelfs benauwd van.”

Vanaf het begin was Tim degene van wie men dacht, hoopte, dat hij zou standhouden. Voortdurend had hij het immers over zijn toekomstige bruiloft met zijn geliefde Deborah, die hij, zo beloofde hij, zeker trouw zou blijven. Toch viel hij tot stomme verbazing van de kijkers ineens voor verleidster Cherish. Die dat zelf wel wat zielig vindt voor Deborah.

Medelijden met Tim heeft ze niet. Laatdunkend laat ze het blad weten dat ze zich afvraagt of het wel klopt dat Tim 500 bedpartners heeft gehad, zoals hij beweerde. „Ik denk dat hij er twee nulletjes achter heeft gezet, eerlijk gezegd. En of mijn gevoelens nu oprecht waren of dat het een spel was, dat zal je later wel ontdekken.”