Entertainment/Sterren
1843940318
Sterren

Nu ook Camila Morrone er aan moet geloven...

Voor Leo zijn vrouwen leuk... tot ze 25 worden!

Het is een puik staaltje statistiek dat de Britse tabloid Daily Mail boven water wist te krijgen. De afgelopen decennia verslond Leonardo DiCaprio de ene na de andere bloedmooie vrouw. De laatste in het rijtje die ook het altaar niet wist te halen: Camila Morrone. In juni werd ze 25, een mijlpaal in haar leven die ze gevreesd zal hebben.

Immers, zo bewijzen de cijfers van de Engelse krant (zie graphic), zodra de liefjes van Leonardo de kwart eeuw aantikken gaan ze zo, huppakee, de prullenbak in. Of ze nu Gisele Bündchen, Toni Garrn, Blake Lively of Kelly Rohrbach heten, doet er blijkbaar verder niet toe.

Natuurlijk proberen insiders deze theorie keihard te ontkennen. Het zou toch vooral ’de afstand’ zijn die de twee tortelduifjes parten speelde. „Ze reizen beiden veel en dat was aanleiding om hun relatie nog eens te evalueren”, verklapt één van hen aan E News.

Volgens deze kennis zou er zelfs best een kansje zijn dat de twee gewoon weer samenkomen. „Maar op dit moment is er geen sprake van een romantische relatie.”