Nieuws/Entertainment
1851528
Entertainment

Cast Dawson’s Creek weer bij elkaar

De cast van Dawson’s Creek.

De cast van Dawson’s Creek.

Het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly heeft de cast van de populaire show Dawson’s Creek weer bij elkaar gebracht. Katie Holmes, Michelle Williams, James Van der Beek, Joshua Jackson en Busy Philipps kwamen voor het eerst sinds jaren samen en haalden herinneringen op uit hun tijd samen. Dawson’s Creek was van 1998 tot 2003 op televisie te zien.

De cast van Dawson’s Creek.

De cast van Dawson’s Creek.

Volgens Creek creator Kevin Williamson draaide het uiteindelijk maar om een ding: ben je Team Dawson of Team Pacey? Beide jongens vochten in de serie om de liefde van Joey Potter, gespeeld door Katie Holmes. „Ik ben blij dat ik die keuze niet zelf heb moeten maken, want dat was heel lastig geweest”, aldus Holmes in het interview met EW. Zelfs James Van der Beek, die Dawson vertolkte, gaf toe meer Team Pacey te zijn: „Ja, het klopte gewoon tussen die twee.” Joshua Jackson, die Pacey speelde, kon dit alleen maar beamen. „Logisch toch? Mijn ijdelheid kent geen grenzen”, grapte de acteur.

Entertainment Weekly heeft maar liefst zes covers uitgebracht van de speciale Dawson’s Creek editie. In Amerika is al razend enthousiast gereageerd op de reünie van de geliefde serie.