Nieuws/Entertainment

Tweeling Art Rooijakkers bekogeld met eieren

Art Rooijakkers lucht zijn hart op social media, over een incident waarbij zijn vrouw en tweeling werden bekogeld met eieren tijdens een vaartochtje door de Amsterdamse grachten.

Art schrijft op Instagram: „Vanmiddag was mijn vriendin met vrienden, de tweeling en een andere baby aan het varen door de Amsterdamse grachten. Een leuke middag.” Op de bijbehorende foto is duidelijk te zien dat er met eieren gegooid is.

De Wie is de Mol-presentator vervolgt over hoe de leuke middag verstoord werd door het incident. „Totdat ze zonder aanleiding met rauwe eieren bekogeld werden vanuit dit huis (achter de boom) op de Prinsengracht.”

Hij besluit zijn relaas met dat de tweeling gelukkig niet geraakt zijn. „Het was dat de zonnekap omhoog stond, anders waren mijn dochters vol geraakt. #hufters #lafaards #woedend”

Een van de vele personen die reageren op het verhaal schrijft zich te herinneren dat zij met Koningsdag ook zijn bekogeld met eieren, vanuit hetzelfde huis. Die persoon claimt dat er een oudere dame woont die toen van mening was dat ze teveel lawaai maakten. Andere reacties zijn onder anderen ’triest’, ’wat een gekken zeg’ en ’kansloos’. Ook wordt Art aangeraden om aangifte te doen van het voorval.

Rooijakkers en zijn vriendin Andrea hebben in april hun dochters Puk en Keesje mogen verwelkomen.