Nieuws/Entertainment
1856467
Entertainment

Chantal Janzen bevallen!

Chantal Janzen (37) is donderdag moeder geworden van zoontje Bobby. Dat maakte de presentatrice vrijdagochtend bekend op sociale media.

„And then there was Bobby”, schrijft Chantal, gevolgd door de geboortedatum van haar zoontje. De RTL-ster maakte in oktober bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Samen met haar man Marco Geeratz heeft zij al een zoon van negen, James, met wie ze eerder deze maand samen op de cover stond van de de &C-special Oh Baby!.

Eerder deze week liet de blonde presentatrice nog weten dat ze veel verontruste berichten kreeg van mensen die bang waren dat ze binnenkort de studio induikt voor de opnames van een nieuw seizoen van De jongens tegen de meisjes. „Omdat er publiek wordt gezocht, krijg ik iets teveel berichten van overbezorgde moedermensen die zich druk maken of ik ’wel uit ga kijken op die glazen plaat’ en hoe ik ’nu nog op hakken kan lopen”, schreef Chantal op Instagram.

„Nou als antwoord op al uw vragen: ik ga deze opnames uiteraard niet doen, koekebakkers, want ik geniet nu heerlijk van m’n zwangerschapsvakantie (verlof klinkt alsof je er even uit mag met een enkelband om). Proost, eet smakelijk, houdoe, hoije en bedankt.”