Nieuws/Entertainment
1856891
Entertainment

Politie vindt lichaam jonge Hollywoodactrice in ondiep graf

Adea Shabani

Adea Shabani

De politie van Los Angeles heeft het levenloze lichaam van actrice Adae Shabani (25) gevonden. Het aanstormend talent, dat al een maand was vermist, werd aangetroffen in een ondiep graf, in het noorden van Californië.

Adea Shabani

Adea Shabani

De politie zegt dat de Hollywoodactrice is vermoord en wijst haar vriend, Christopher Spotz, aan als hoofdverdachte. Shabani werd voor het laatst gezien op 23 februari bij haar appartement in LA. Niet veel later vertrok het stel samen. Naar verluidt kregen de twee echter ruzie, waarna Spotz zijn vriendin zou hebben achtergelaten op de snelweg.

De familie van Shabani zette vervolgens een zoekactie op touw, maar helaas tevergeefs: er kwamen geen bruikbare tips binnen. Maandag werd uiteindelijk in een ondiep graf in een natuurreservaat in Californië het lichaam van de jonge actrice aangetroffen. Aan de hand van haar tatoeages kon worden vastgesteld dat het ging om Adae Shabani. De actrice zou volgens de politie al minimaal een maand overleden zijn.

Spotz, die was verloofd met een andere vrouw, wordt gezien als hoofdverdachte in de zaak. De man zal echter niet achter de tralies verdwijnen. Vorige week donderdag, na een lange politieachtervolging van bijna honderd kilometer, beroofde Spotz zichzelf van het leven. De acteur schoot zichzelf in het lichaam, waarna hij overleed.