Nieuws/Entertainment
1857143397
Entertainment

Rebekah Vardy huilend terug in Engeland na rel met Rooney

Jamie en Rebekah Vardy

Jamie en Rebekah Vardy

Rebekah Vardy arriveerde dit weekend op vliegveld Heathrow in Londen na een gezinstrip naar Dubai. Maar het geluk van dat uitstapje, was niet wat overheerste toen Britse media de voetbalvrouw troffen.

Jamie en Rebekah Vardy

Jamie en Rebekah Vardy

Op foto’s van Daily Mail blijkt de zwangere Rebekah (37) in tranen te zijn. Haar echtgenoot Jamie Vardy steunt haar niet alleen ter plekke door haar hand vast te houden, maar ook in de digitale wereld: hij zou zijn voetbalcollega Wayne Rooney niet langer meer volgen op sociale media. Jamie is woedend over de manier waarop zijn vrouw behandeld is door Coleen.

Rebekah werd vorige week door Coleen aan de schandpaal genageld, toen die op Twitter onthulde dat haar collega voetbalvrouw nepverhalen aan de pers verkocht zou hebben. Zij ’ontmaskerde’ Rebekah door een tijdlang haar Insta Stories alleen voor de voetbalvrouw toegankelijk te maken. De verhalen die ze toen plaatste, bleken allemaal in de Britse tabloids terecht te komen. Rebekah verdedigde zich door te zeggen dat ook anderen toegang tot haar account hadden, maar ondertussen werd zij wel door de andere voetbalvrouwen uitgespuugd.

Geen wonder dat ze zich niet bepaald gelukkig voelt bij de terugkeer naar de omgeving die haar momenteel voornamelijk vijandig gezind is.