Nieuws/Entertainment
1858481
Entertainment

Snoepwinkel door het stof om paashaas Dries

De belofte die Dries Roelvink deed aan de snoepwinkel die adverteerde met een chocolade paashaas genaamd ’Paas Baas Dries’ dat zij van zijn advocaat zouden horen, lijkt te zijn nagekomen. Jamin heeft vrijdag namelijk een rectificatie geplaatst, waarin zij hun excuses aanbieden aan de volkszanger.

In de rectificatie valt te lezen dat de snoepwinkel erkent dat zij geen toestemming hebben gevraagd aan Dries. „Onze oprechte excuses voor de situatie die ontstaan is en we zullen conform afspraak verdere maatregelen treffen ten aanzien van het product in kwestie”, eindigt het bericht dat op de website van de winkel is verschenen.

Dries laat aan Privé weten dat zijn advocaat contact heeft gehad met de winkelketen. Ondanks dat hij de rectificatie wel kan waarderen, zegt hij niet van plan te zijn om hiermee genoegen te nemen.

Eerder werd bekend dat er op camerabeelden te zien was dat Dries eieren naar een filiaal van de snoepketen gooide. Daarnaast liet hij op Facebook zijn ongenoegen blijken, door bij een advertentie van de smakelijke paashaas te schrijven: „Jullie horen wel iets van mijn advocaat. Dit kan niet zomaar jongens.” Tot op heden is het nog onbekend of het om een 1 april-grap gaat. Deze suggestie stak de kop op, omdat Pasen dit jaar op 1 april valt.