Nieuws/Entertainment
1867181425
Entertainment

De zomer van... Sylvie Meis

We mogen dan nog midden in de coronacrisis zitten... het is tijd voor vakantie! Ook de sterren trekken eropuit om bij te komen van een jaar met de nodige ups en downs. Wie zit waar en wat doen ze daar zoal? Privé zocht het uit. Dit keer: Sylvie Meis.

Waar dan? Het altijd zonnige Saint Tropez, een van haar geliefde vakantiebestemmingen met zon, zee en strand en dus uitermate geschikt voor Sylvie’s strakke bikinilijf. Het mag op de foto’s zo lijken, maar volgens haar nanny Dörte zou zoon Damián zou, zo vertelde ze aan Duitse verslaggevers, ook nog ’een beetje vakantie met haar hebben gevierd’.

Wat doen ze daar zoal?

Tsja, Sylvie doet waar ze het beste in is: paraderen op het strand, poseren in bikini, flaneren langs de boulevard. Dat is tenminste wat ze op haar sociale media laat zien, maar ongetwijfeld zullen er ook kostbare momenten met zoon Damián zijn geweest, in de tijd die hij nog bij haar was. In elk geval tovert de ’bries van Saint Tropez’ weer een lach op haar gezicht.

Bijkomen van?

En het werd wel weer tijd voor een lach, want het naderende afscheid van haar zoon Damián ging Sylvie niet in de koude kleren zitten. Weken zou ze erom gehuild hebben. Tel daarbij op dat ze haar gedroomde huwelijk met verloofde Nicolas Castello door de coronacrisis moest uitstellen. En tsja, dan is het inderdaad wel tijd voor wat Sylvie noemt ’een klein beetje afleiding’.