Nieuws/Entertainment
1874198
Entertainment

Tyrese Gibson en vrouw verwachten baby

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson en zijn vrouw Samantha zijn in blijde verwachting. Het paar hoopt in september een dochter te verwelkomen. „Onze liefde, energie, magie en families zijn voor eeuwig verbonden nu wij dit kind verwachten”, zei de 39-jarige Fast & Furious-acteur in een interview dat het paar gaf aan People. „Het is ongelooflijk.”

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Samantha (29) deed eind januari thuis een positieve zwangerschapstest. Terwijl ze nog zat te bedenken hoe ze het blijde nieuws aan haar man zou vertellen, kwam hij thuis. „Ik ging schreeuwen en deed overdreven opgewonden over het nieuws”, bekende Tyrese.

Ook familieleden reageerden enthousiast. „Er was geen mooiere reactie dan die van haar moeder. Samantha is haar enige dochter, en ze had jarenlang gebeden dat ze zou trouwen met de juiste om een gezin te stichten”, aldus Gibson.

Het wordt het eerste kindje voor het paar en het tweede voor de Hollywoodster, die al een tienjarige dochter heeft met zijn ex-vrouw Norma. In 2017 waren de twee verwikkeld in een strijd om de voogdijschap voor Shayla. Norma beschuldigde Tyrese van het mishandelen van zijn dochter, waarop de acteur ten einde raad twee emotionele video’s postte op sociale media.