Nieuws/Entertainment
1874611
Entertainment

Kendall en Kylie bereiken schikking in zaak Tupac-shirts

Kendall Jenner (l) en Kylie Jenner

Kendall Jenner (l) en Kylie Jenner

De zaak om de afbeelding van rapper Tupac op een shirt dat Kendall en Kylie Jenner op de markt brachten, is geschikt. De zussen bereikten volgens TMZ een overeenkomst met de fotograaf van het beeld, Michael Miller, die hen vorig jaar aanklaagde.

Kendall Jenner (l) en Kylie Jenner

Kendall Jenner (l) en Kylie Jenner

De jongste leden van de Kardashian/Jenner-familie gingen in juni door het stof nadat ze veel kritiek hadden gekregen op twee T-shirts. Naast het kledingstuk met Tupac erop, brachten ze ook een shirt uit waar de eveneens overleden rapper Notorious B.I.G. op stond. In beide ontwerpen waren hun eigen foto’s over de beelden van de rappers heen geplaatst.

„Deze ontwerpen waren niet goed doordacht en we bieden onze oprechte excuses aan aan eenieder die zich gekwetst voelt, met name aan de nabestaanden van de artiesten”, aldus het duo. „We zijn grote fans van hun muziek en het was niet onze intentie om oneerbiedig om te gaan met deze culturele iconen.”

De T-shirts werden daarop uit de handel gehaald, maar fotograaf Miller en de nabestaanden van Notorious B.I.G. zetten hun juridische strijd voort. De rechtszaak van de familie van Biggie is nog altijd niet van de baan.