Nieuws/Entertainment
1879396
Entertainment

Seriesblog Temptation Island - aflevering 11

De verliefdheid is niet te stoppen op Temptation Island!

Spoiler alert!- Stel, je doet als verleider mee aan Temptation Island. Het is je doel om een van de vier mannen of vrouwen die in een relatie zitten, over te halen om vreemd te gaan. Je wil dat zij verliefd worden op jou, maar je gaat er toch niet naartoe om zelf verliefd te worden? Toch lijkt dat dit jaar aan de hand te zijn op Temptation. Niet alleen verleider Fabrizio, maar ook verleidster Chloë heeft het zwaar te pakken.

Kevin is wel van Chloë gecharmeerd, maar hij neemt zich voor om ’niet zo laag te zakken als Megan’. Geen seks op tv dus.

Een afspraak die ook Cherish en Tim lijken te hebben gemaakt. En dat terwijl Tim verreweg de meest verliefde persoon van het seizoen is. Wat zeg ik: de meest verliefde persoon in Temptation ooit. Zagen we vorige aflevering hoe erg Deborah was gekwetst door zijn gedrag, Tim heeft weinig last van spijt. „Als Cherish mij vastpakt, ik weet niet wat er door mij heen gaat, het is zo’n speciaal gevoel.” Cherish gaat er lekker in mee. Zij kan lachen met Tim en is lekker bij hem ingetrokken.

Tussen Daniëlle en Mezdi is het een beetje vreemd. Hun relatie is niet meer goed, maar toch ook nog niet helemaal over. Daniëlle is ondersteboven van haar beelden van Mezdi, die nu pas lijkt in te zien dat hij haar aan het verliezen is en aangeeft dat hij van haar houdt. Maar zij vertrouwt hem niet meer.

Haar favoriete verleider maakt het haar ook niet makkelijk. Hoewel er nooit meer is gebeurd tussen Fabrizio en Daniëlle dan een tatoeage zetten, is Fabrizio stikjaloers als Daniëlle met andere verleiders danst. Hij verwijt haar een gebrek aan respect. Grappig, dat verwijt Daniëlle Mezdi ook de hele tijd. Daniëlle heeft er geen zin in en kapt het gesprek af. „Ik denk dat ik moet begrijpen dat ik alleen tatoeëerder en vriend ben”, verzucht Fabrizio. Tja, hij wist toch dat Daniëlle gebonden was? Toch blijft hij proberen Daniëlle te versieren. Daar zit ze niet echt op te wachten. Groningse Daniëlle is te nuchter om tijdens Temptation Island voor iemands charmes te vallen.

Ook Mezdi heeft het niet makkelijk. Hij lijkt Daniëlle terug te willen winnen en denkt ook dat dat nog mogelijk is. Aan de andere kant is hij zeker niet ongevoelig voor al het vrouwelijk schoon van Temptation Island, al gedraagt hij zich deze hele aflevering netjes.

Gedumpt

Dan die arme Megan. Dat het uit is tussen Kevin en haar vind ze niet zo erg, maar dat ze ook door Joshua na drie dagen al aan de kant is gezet, kan niet leuk zijn. Toch probeert ze er het beste van te maken op Temptation. Met Joshua wordt het zelfs weer een beetje vriendschappelijk. Als hij na een feestje met kleurpoeder geen warm water in zijn douche heeft, gaat hij bij Megan douchen. ’Er is verder niks gebeurd hoor,’ lacht Megan. Dat geloven we wel. Megan heeft al genoeg meegemaakt.

Vanessa en Jeremy zijn het enige stel van wie het lijkt dat ze het Temptation-avontuur zullen overleven. Hoewel Vanessa een beetje aan Jeremy twijfelt, hoopt ze vooral dat hij het een beetje leuk kan hebben. En Jeremy besluit zich meer open te stellen voor verleiding, omdat zijn vriendin dat van hem wil. En dat terwijl hij zich afzijdig van de meisjes hield omdat hij zo juist respect naar Vanessa wilde tonen. De arme jongen doet zo zijn best, maar het is ook nooit goed.

Samenwonen

Waar op het vrouweneiland nog geen sprake is van echte liefde, zijn er bij de mannen twee stelletjes die zelfs gaan samenwonen. Cherish is bij Tim ingetrokken en Chloë slaapt bij Kevin. Die arme Chloë…… ze is echt verliefd geworden op Kevin. Inderdaad, verliefd op de jongen die zijn arme vriendinnetje minstens vijf keer heeft bedrogen.

Chloë vindt Kevin uiterlijk niet echt aantrekkelijk, maar ’Kevin is superlief, hij heeft een hart van goud. Dan telt uiterlijk niet meer’. Eh, oké. Ook als Kevin haar een beetje afhoudt - ze moeten elkaar eerst maar eens echt leren kennen, hij wil niet meteen een relatie, blijft Chloë straalverliefd.

Als er later wordt gebeachvolleybald, is Chloë zelfs jaloers als Kevin loopt te grappen met Yasmine. Denise drukt Chloë nog even op het hart: ga je een keer vreemd, dan ga je altijd vreemd. Deze mannen zijn dus géén relatiemateriaal! Maar of het aankomt bij Chloë?

Leugendetector

Dan probeert Temptation Island de boel een beetje op te schudden in de twee relaties die nog een soort van aan, of in ieder geval niet 100 procent uit, zijn: Daniëlle en Mezdi en Vanessa en Jeremy. Ze mogen vragen opstellen voor de ander en worden aan de leugendetector gelegd.

Vanessa is nog gelukkig met Jeremy en wil hem helpen opener en socialer te worden. Volgens de test liegt zij bij geen van de antwoorden die ze geeft. Jeremy wel, hij zou liegen dat er geen temptation tussen zit voor hem, en dat hij oprecht gelukkig is met Vanessa. Hij zegt wel eerlijk dat hij niet bang is om de fout in te gaan, en het niet naar zijn zin heeft in de groep.

Daniëlle zegt dat ze zich bewust is van wat ze aan het doen is, maar liegt volgens de leugendetector dat ze nog van Mezdi houdt. Dat lijkt me voor haar op dit moment ook geen ja-of-neevraag. Mezdi is zenuwachtig. Dit zorgt ervoor dat hij liegt als hem wordt gevraagd of hij met Denise heeft gezoend, dat hij zich niet realiseert dat hij Daniëlle zou kwetsen met de dingen die hij deed en dat hij haar kwijt is.

Arme Deborah

Deborah is in deze aflevering vooral kapot van de breuk met Tim. Gino doet zijn best om haar op te vrolijken en zoekt steeds meer contact. Uiteindelijk laat ze zich zelfs door hem de zee in tillen en mag hij op haar kamer komen en in haar dagboek lezen. Al zegt Deborah wel tegen Gino dat ze hem niet volledig vertrouwt. Gino mag dichterbij komen, maar meer dan een kus op de wang krijgt hij niet.

Jeremy stelt zich intussen - op verzoek van Vanessa - meer open voor de meisjes. Vooral voor Denise want die - hoe lief! - lijkt het meest op zijn Vanessa qua lang blond haar en lange benen. Maar als Jeremy dronken is, duikt hij niet zoals Mezdi op Denise, maar gaat hij naar de hut om te bekennen dat hij niet op al die meisjes zit te wachten, maar zijn Vanessa mist: ‘m’n bloed, m’n zweet, m’n tranen, alles’. ‘Ik mis gewoon mn vrouw!’ Wat lief!

Trouble in paradise?

Dan zorgt Inge voor het eerste barstje in de liefde tussen Tim en Cherish. Cherish wil dat Tim het eerst goed uitmaakt met zijn vriendin. Inge snapt niet hoe snel Tim is gewisseld van Deborah naar Cherish en Cherish zelf eigenlijk ook niet. Inge vindt dat de manier waarop Tim Deborah kwetst, een beetje eng is. Tim zegt elke nacht naar Nederland te willen rijden voor Cherish. Dat is een beetje te veel en eng, vinden ze allebei. “Ik heb wel een dikke muur om mijn hart hoor”, zegt Cherish.

Intussen is Tim de hele slaapkamer voor Cherish aan het versieren met rozenblaadjes en kaarsjes, terwijl zij heeft gezegd om even rustig te doen. “Dat zijn dingen die je uit je hart doet,” vindt Tim. Too much, vindt Cherish. Zouden we volgende week al barstjes zien in deze relatie?

Het lijkt al met al een tamelijk tamme aflevering te worden, zonder dat een van de gebonden mensen de fout in gaat. Maar dan slaapt Chloë weer bij Kevin. Ze ziet een vaderfiguur in hem en hij noemt haar schat enzo. En dan heeft Kevin, die zo zijn best deed om zich beter te profileren dan Megan, toch seks op tv. Sorry mama!