Entertainment/Gossip
1887389750
Gossip

Kanye West is niet langer geïnteresseerd in de Kardashians

Hoewel fans het vreselijk vinden dat er deze week een einde is gekomen aan Keeping up with the Kardashians, is Kanye West er in elk geval niet rouwig om. De rapper lijkt zelfs absoluut niet meer op de hoogte te willen blijven van zijn voormalige schoonfamilie en besloot de Kardashians te ontvolgen op Twitter.

Hoewel hij zijn ex Kim Kardashian, haar zussen Khloe, Kourtney, Kylie en Kendall en zijn ex-schoonmoeder Kris niet langer in zijn Twitterfeed zal zien verschijnen volgt hij Kim nog wel op Instagram. Vermoed wordt dat zijn keuze voortkomt uit zijn nieuwe liefde.

Kanye zou naar verluidt volop aan het daten zijn met het Russische topmodel Irina Shayk. Ze zouden zelfs al samen een tripje hebben gemaakt naar Frankrijk om daar zijn verjaardag te vieren. En terwijl de rapper toen dus verzonken zou zijn geweest in de ogen van Irina, schreef zijn ex Kim juist op sociale media altijd van hem te zullen blijven houden.

West en Shayk kennen elkaar overigens al jaren. Zo stond ze ooit model voor zijn kledinglijn en had ze een rol in een van zijn videoclips. De twee zouden zelfs al voordat Kanye als een blok voor Kim viel met elkaar zijn uitgegaan. Irina Shayk had eerder relaties met onder meer Cristiano Ronaldo en Bradley Cooper, met wie ze een 4-jarige dochter heeft.