1888641
Entertainment

Kees Tol blij met presentatieklus én salaris

Kees Tol

Kees Tol

Kees Tol heeft in de Avrobode laten weten dat hij eerst twijfels had bij het overnemen van de presentatie Van Onze Centen van André van der Toorn, die onverwacht moest stoppen toen er vorig jaar kanker bij hem geconstateerd werd. Inmiddels is hij blij met zijn beslissing.

Kees Tol

Kees Tol

Volgens Tol overwon hij zijn bedenkingen al snel, omdat hij de omroep uit de brand wilde helpen. „Toen André te horen kreeg dat hij ernstig ziek was en daardoor moest stoppen met werken, vroeg SBS 6 aan mij of ik Van Onze Centen wilde overnemen. Ik zei eerlijk: ’Ik weet niet of het wel bij mij past, maar natuurlijk doe ik het; nood breekt wet.’”

Tol is ook ’heel blij’ dat hij een tweede seizoen mocht maken, zeker gezien het bijbehorende salaris. „Als ik een nieuwe auto wil kopen, denk ik daar hooguit een dag over na en dan bestel ik hem een dag later.”

Van der Toorn was er minder blij mee en liet destijds in de media weten verbaasd te zijn dat SBS6 besloten had hem helemaal van het programma af te halen, terwijl hij weer beter verklaard was.