Nieuws/Entertainment
1890083
Entertainment

Seizoensafsluiter minst bekeken aflevering Zondag met Lubach

De seizoensafsluiter van Zondag met Lubach heeft zondag 804.000 kijkers getrokken. Het was daarmee de minst bekeken aflevering van het achtste seizoen, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De voorgaande negen uitzendingen wisten steeds boven de 900.000 uit te komen.

In de laatste aflevering riep presentator Arjen Lubach de kijker op om hun Facebook-account op te zeggen naar aanleiding van het recente lek met privégegevens. Woensdag om 20.00 uur geeft hij zelf het voorbeeld door zijn eigen pagina en dat van zijn programma te deleten. Op een door Lubach opgezet evenement op Facebook hebben inmiddels 7600 kijkers aangegeven hem te willen volgen.

Op primetime was zondag Miljoenenjacht opnieuw het best bekeken programma. Op de spelshow van RTL 4 stemden deze week 2,2 miljoen mensen af. De tweede aflevering van De 12 van Oldenheim trok aansluitend 1,2 miljoen kijkers.

NPO 1 had het nakijken met eerst De Reünie (934.000 kijkers) en daarna Als je alles hebt gehad. Het programma van Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts trok slechts 558.000 kijkers.