Nieuws/Entertainment
1891302625
Entertainment

André Hazes en Monique voor even weer bij elkaar

André Hazes

André Hazes

Het ontroert fans op Instagram: de beelden van André Hazes jr. die bij de drummer van Hazes senior op schoot zit en later bij zijn vader op het podium staat op het strand op Curaçao. Vooral omdat het zijn ex-vriendin Monique is die deze beelden plaatst en er sympathieke teksten bij zet.

André Hazes

André Hazes

„Eindelijk met zijn idool op het podium”, schrijft Monique bij het filmpje van de kleine André met drummer Micky Fisser. Het levert haar lovende reacties op. „Vrouw wat ga je goed met dit om, wat doen jullie ’t goed voor jullie kleine man! Wees trots op jezelf! En wat een heerlijk mannetje.”

Ook de video waarop het zoontje van André en Monique bij zijn vader op het podium staat, en waar Monique bij schreef: ’Met zijn held!’, krijgt veel applaus. Onder meer Yolanthe Cabau, Lieke van Lexmond, Bas Smit en Patty Brard juichen het positieve bericht toe. Ook fans spreken hun waardering uit. „Geweldig hoe jij/jullie dit samen oppakken!” En: „Veel respect voor jou....hoe jij met deze lastige situatie omgaat en ervoor zorgt dat die kleine jongen gelukkig is met zowel papa als mama in zijn buurt.”

Ondertussen zou ook Bridget Maasland onderweg zijn naar het zonnige eiland. Zij postte vandaag op haar Instagram dat haar vlucht ondanks storm Ciara op tijd is vertrokken. Hoe stormachtig het vervolgens wordt op het eiland nu deze vlam voor wie André Monique aan de kant zette, zich bij het voormalig koppel zal voegen?

André beëindigde vorig jaar november zijn relatie met Monique toen twee dagen daarna bleek dat hij de liefde bij Bridget Maasland had gevonden.