Nieuws/Entertainment
1893959
Entertainment

Jan de Hoop doet mee aan Superstar Chef

Jan de Hoop doet mee aan het nieuwe RTL4-programma Superstar Chef. In het kookprogramma vormt hij een duo met Angelique Schmeinck, maakten ze maandag bekend in de talkshow 5 Uur Live.

In Superstar Chef worden acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland. In duo’s gaan zij een serieuze culinaire strijd aan.

Onder anderen Lucas Rive, Joris Bijdendijk en André Gerrits zullen een BN’er onder hun hoede nemen. De presentatie is in handen van Tijl Beckand. De uitzendingen beginnen dinsdag 24 april. Iedere week krijgen de duo’s twee verschillende opdrachten die zij in de Superstar Chef-keuken uitvoeren. Ze moeten hierbij alles op alles zetten om op absoluut sterrenniveau te koken. Om dit niveau te bereiken, trainen de chefs hun bekende teamgenoten in hun eigen restaurantkeukens.

De teams worden beoordeeld door drie vakkundige juryleden: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.