Nieuws/Entertainment
1896126
Entertainment

Wedgrage Britten zetten in op baby William en Catherine

Prins William en zijn echtgenote, Catherine.

Prins William en zijn echtgenote, Catherine.

De Britse wedkantoren spinnen weer garen in aanloop naar de geboorte van het derde kindje van prins William en zijn vrouw Catherine. Net als bij de komst van prins George en prinses Charlotte wordt er weer behoorlijk wat geld ingezet op verschillende weddenschappen rond de komst van de nieuwste Britse koninklijke telg.

Prins William en zijn echtgenote, Catherine.

Prins William en zijn echtgenote, Catherine.

Direct na de aankondiging van de zwangerschap van Catherine in september werden de eerste weddenschappen afgesloten. Zal het een jongen of een meisje worden, wat wordt de dag van geboorte en hoeveel zal de baby wegen? Er kan zelfs worden ingezet op een eventuele koninklijke twee- of drieling.

Bij wedkantoren als William Hill en Betway zijn de traditionele namen net als bij de komst van George en Charlotte weer favoriet. Bij de meisjesnamen worden Mary, Alice, Victoria en Elizabeth veel genoemd en James, Albert, Arthur en Frederick zijn populaire keuzes bij de jongensnamen.

Bruiloft

Bij de geboortes van George en Charlotte werd er voor miljoenen ingezet. De wedgrage Britten kunnen hun lol de komende maand op want ook voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle liggen al allerlei weddenschappen klaar. Onder meer op de kledij van het paar kan worden ingezet, de artiest die tijdens de bruiloft komt zingen en zelfs of Harry zijn baard wel of niet afscheert.

Het derde kindje van William en Catherine wordt deze maand verwacht. De hertogin van Cambridge is half april uitgerekend. Het aftellen voor de geboorte kan vanaf woensdag officieel beginnen. Vanaf dan is het voor de media toegestaan positie te kiezen voor de zogenoemde Lindo-vleugel van het St. Mary’s ziekenhuis, waar Catherine gaat bevallen. Sinds maandag zijn parkeerbeperkingen in de straat van kracht.