Nieuws/Entertainment
1896471
Entertainment

Stormy Daniels ’vertelt alles’ én gaat naakt in Penthouse

Stormy Daniels, die haar vermeende onenightstand met president Donald Trump tot de laatste druppel probeert uit te melken, heeft een interview gegeven aan Penthouse, waarin ze een aantal onderwerpen zou hebben behandeld die ze achterwege liet tijdens haar optreden in 60 Minutes.

De pornoster, geboren met de naam Stephanie Clifford, ging uit de kleren voor de mei/juni-uitgave van het erotische mannenblad. Een bron vertelt hierover aan Page Six: „Ze geeft antwoord op vragen over Trump die 60 Minutes-presentator Anderson Cooper niet stelde.”

Een woordvoerder van het blad laat aan de entertainmentkatern van The New York Post weten dat het ’een geweldige editie’ is geworden. „Ze ziet er fantastisch uit!” Op de vraag hoeveel geld er met de fotoshoot en het interview is gemoeid, zegt de woordvoerder: „Dat gaat je helemaal niets aan!”

De rondborstige actrice werd enige tijd geleden voorpaginanieuws, nadat ze had onthuld in 2006 in een golfresort seks te hebben gehad met president Trump. Volgens Daniels heeft ze in 2016 - kort voor de presidentsverkiezingen - een geheimhoudingsverklaring getekend over haar nacht met Trump, waarvoor ze 130.000 dollar ontving. Begin deze maand verklaarde de Amerikaanse president dat hij niets wist over de betaling, die werd gedaan door Michael Cohen, de advocaat van Trump.

Vorige maand gaf Daniels een openhartig interview over haar seksdate met Trump in het tv-programma 60 Minutes. Ruim 22 miljoen Amerikanen stemden hiervoor af op CBS.