Nieuws/Entertainment
1898416
Entertainment

Concert Broederliefde in Sparta-stadion geannuleerd

Broederliefde

Broederliefde

Broederliefde komt op 2 juni niet naar het stadion van Sparta. Het concert is geannuleerd. Ticketmaster is gestopt met de kaartverkoop, zegt exploitant Hans van der Linde van het Sparta-stadion Het Kasteel.

Broederliefde

Broederliefde

„De advocaat van het management heeft ons geïnformeerd dat Broederliefde niet naar het Sparta-stadion komt”, zegt Van der Linde tegen BUZZE. Hij bevestigt hiermee berichtgeving van RTV Rijnmond. Volgens de omroep krijgen fans die al een kaartje hadden gekocht later deze week bericht van de band.

Volgens manager Lorenzo Jonathas heeft het schrappen van het optreden te maken met te weinig mankracht bij de politie. „Het grotere festival The Flying Dutch vindt dezelfde dag plaats”, zegt Jonathas tegen RTL Rijnmond. Voor het optreden van Broederliefde zouden daarom niet genoeg agenten beschikbaar zijn.

Thuiswedstrijd

Vorig jaar kwamen 10.000 fans naar het stadionconcert van de hiphopformatie. Het concert werd live uitgezonden op NPO3. Aan het eind van hun optreden lieten ze weten op 2 juni 2018 weer in Het Kasteel te staan.

De ’thuiswedstrijd’ in het voetbalstadion van Sparta was vorig jaar een langgekoesterde wens van Broederliefde. De groep komt uit de wijk Spangen in Rotterdam en draagt Sparta dan ook een warm hart toe.