Nieuws/Entertainment
1905284
Entertainment

Tristan Thompson uitgejouwd tijdens wedstrijd

Links: Tristan Thompson in actie.

Links: Tristan Thompson in actie.

De affaire die Tristan Thompson vermoedelijk heeft gehad met een bardame uit een stripclub in New York, terwijl zijn vriendin Khloé Kardashian hoogzwanger thuiszat, is niet goed gevallen bij de fans van zijn basketbalteam Cleveland Cavaliers. Thompson werd uitgejouwd door het publiek toen hij tijdens een reclamebreak door zijn coach in het veld werd gebracht.

Links: Tristan Thompson in actie.

Links: Tristan Thompson in actie.

De Cavaliers speelden thuis tegen de New York Knicks, maar Thompson startte op de bank. Toen het publiek doorkreeg dat hij het veld inkwam, klonk er luid boegeroep vanaf de tribune. De negatieve houding van de fans ten opzichte van Tristan heeft ongetwijfeld te maken met de negatieve berichten in de pers die hem de afgelopen dagen ten deel vielen.

Thompson werd gespot in New York met Lani Blair, met wie hij de hele avond en nacht op stap was. De twee keerden samen terug naar zijn hotel, waar Blair pas de volgende ochtend weer vertrok. Kardashian staat op het punt te bevallen van hun eerste kindje samen, een dochter. De familie Kardashian heeft zich naar Cleveland gespoed om haar bij te staan.