Nieuws/Entertainment
1905494920
Entertainment

Meilandjes nemen even wat gas terug

De familie Meiland doet het tot het einde van het jaar rustig aan. Martien en Erica moeten bijkomen van weer een enerverend jaar, zo vertellen ze aan RTL.

„Als mensen mij recht op de man vragen ben je moe, zeg ik: ja ik ben moe”, aldus Martien. Hij en Erica hebben daarom verder niet veel gepland in december. „Vanaf volgende week is de agenda vrijwel leeg. Dat moet ook echt hoor”, vult Erica aan.

In het nieuwe jaar volgt waarschijnlijk wel weer een nieuwe serie van Chateau Meiland. „Anderhalf miljoen kijkers hadden we de laatste uitzending dus ja meneer De Mol zou wel gek zijn als hij zegt: ’we gaan stoppen’. Maar er zal toch een dag komen, misschien is dat volgend jaar al, dat we zeggen: ’het is klaar. Chateau Meiland was een enig ding in ons leven, maar we gaan door’.”

Daar is voorlopig nog geen sprake van, zegt Erica. „Zolang wij het leuk blijven vinden en als de mensen ons leuk blijven vinden, gaan we gewoon door. We moeten nu opladen en wel weer fit zijn. Derde week januari beginnen we weer.”

Winactie

Speciaal voor lezers van Privé hebben de Meilandjes enkele dozen van hun wijn gesigneerd met alle handtekeningen en een persoonlijke kerstwens voor u! Wie kans wil maken op zes flessen, hoeft alleen maar antwoord te geven op deze vraag.

In welke Nederlandse provincie is de familie Meiland neergestreken?

Mail uw antwoord en uw adres naar [email protected]

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd