Nieuws/Entertainment
1909016
Entertainment

Khloé Kardashian bevallen van meisje

Khloé Kardashian is donderdagochtend bevallen van een meisje. Dat meldt TMZ.

De bevalling vond plaats in een ziekenhuis buiten Cleveland, volgens bronnen van de familie. Een naam voor het meisje is nog niet bekend. Het is het eerste kindje van Khloé en Tristan Thompson, die juist dit weekend bleek vreemd te gaan. En daar gisteravond tijdens een thuiswedstrijd in Cleveland door fans werd uitgejouwd.

Dit nieuws bleek voor Khloé veel stress op te leveren. Ze zou door het lint zijn gegaan. Daardoor kwamen ook de weeën vroegtijdig opzetten. Gisteravond vlogen moeder Kris Jenner en zussen Kim en Kourtney naar Cleveland om de realityster bij te staan. Er was toen ook al een medisch specialist gearriveerd.

Eerder bleek Khloé zelf nogal in shock toen bekend werd dat ze een meisje zou krijgen. Ze had zelf steeds gedacht dat het een jongen zou worden. „Als je voor jezelf het geslacht denkt te weten en mensen om je heen dat bevestigen, omdat je je dan ’zus en zo’ voelt, dan komt het als een complete schok als het tegenovergestelde dan waar blijkt te zijn”, zei ze in de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Tegen de tijd dat ze een babyshower hield, was ze over die shock overduidelijk heen: het was één en al roze wat de klok sloeg op de extravagante party.

Veel langer zal het duren voor ze over de shock van het overspel van haar man en nu kersverse vader heen moet komen, in een tijd waarin ze juist dacht volop van haar - hun - roze wolk te kunnen genieten.