Nieuws/Entertainment
1909481379
Entertainment

Theo Maassen werkt aan nieuwe voorstelling

Theo Maassen werkt aan een nieuwe theatervoorstelling. De eerste try-outs van zijn elfde nog titelloze show zijn in de derde week van augustus in theater DeLaMar in Amsterdam te zien. Deze sessies maken onderdeel uit van het George & Eran Zomerfestival dat van 12 tot en met 23 augustus in DeLaMar plaatsvindt. De kaartverkoop is woensdag gestart.

Het is opvallend dat de cabaretier uit Eindhoven nu al met nieuw materiaal komt. Maassen was toen half maart de coronacrisis uitbrak en alle theaters de deuren moesten sluiten nog bezig met zijn vorige tournee, de goed ontvangen voorstelling Situatie gewijzigd. De 53-jarige komiek zou nog een reeks in theater Carré in Amsterdam spelen. Voor zover bekend zijn deze shows geannuleerd.

Voor DeLaMar Theater organiseren George & Eran Producties twee weken lang een vrolijk, muzikaal en theatraal festival. Op verschillende plekken in het theater zijn er allerlei concerten, theaterstukken en cabaretshows te zien van bekende en minder bekende artiesten.

De kaarten voor deze voorstellingen zijn los te boeken; per middag of avond is het mogelijk om twee verschillende voorstellingen te bezoeken. Onder anderen Abdelkader Benali, Paul de Munnik, Meral Polat en Hans Lebbis werken mee aan het bijzondere programma.