Nieuws/Entertainment
1909935
Entertainment

Nick Carter: liefdesverklaring of statement?

Nick Carter

Nick Carter

Nick Carter viert zijn huwelijksverjaardag op Instagram. Ze trouwden vier jaar geleden op 12 april, nadat ze al bijna acht jaar een relatie hadden. Zijn liefdesverklaring impliceert ook een subtiel statement op de recente beschuldiging tegen hem.

Nick Carter

Nick Carter

Nog steeds is Lauren voor Nick de vrouw van zijn leven, blijkt uit een hartstochtelijk bijschrift bij hun trouwfoto van destijds. „Samen met jou ben ik sterk. Bij jou ben ik de man die ik altijd wilde zijn. Dank je voor de liefde die je me geeft. Dank je dat je me je ziel laat zien. Dank je dat je in mijn leven bent.” En de romantische Nick sluit het net zo mooi af: „Lauren, ik hou meer van je dan je ooit zal weten.”

Ondanks de prachtige woorden en het mooie plaatje, is er toch een vuiltje aan de lucht. In februari dit jaar kreeg de Backstreet Boy een officiële aanklacht aan zijn broek van Melissa Schuman, die hem in november vorig jaar al beschuldigde van verkrachting. Hij heeft de aantijgingen altijd ontkend en niet meer gereageerd op het nieuws over de aangifte tegen hem.

Op Instagram oogt hij in elk geval vastbesloten zijn liefdesgeluk niet te laten verstoren. In deze moeilijke tijden zoekt hij juist steun bij zijn vrouw. „Het maakt niet uit wat er in de buitenwereld gebeurt: bij jou ben ik veilig en niets kan tussen ons in komen.” Toch iets van een statement, zo lijkt het.