Nieuws/Entertainment
1916426296
Entertainment

’B-actrice Meghan Markle was slecht voorbereid op de rol van haar leven’

Meghan Markle is inmiddels een van de beroemdste vrouwen ter wereld, een rol waar ze slechts van had kunnen dromen toen zij haar geld nog verdiende als actrice in de serie Suits. Hoewel ze als actrice heeft kunnen wennen aan veel aandacht, was ze volgens koningshuisdeskundige Katie Nicholl absoluut niet voorbereid op een leven in de spotlights.

„Als actrice was ze gewend om gefotografeerd te worden en, zoals ze zelf ook al zei, werd er al snel gesuggereerd dat ze daardoor beter met de aandacht van de pers om zou kunnen gaan en haar weg in de schijnwerpers zou kunnen vinden”, begint Nicholl haar verhaal aan 9Honey.

Toch denkt de koningshuisdeskundige dat deze eerdere ervaring haar juist helemaal niet heeft geholpen. „Ik denk eigenlijk dat het vrijwel onmogelijk was om zich voor te bereiden op wat zij heeft meegemaakt. Haar ervaring als B-actrice kan haar zeker niet hebben geholpen om zich staande te houden toen ze plots de beroemdste vrouw ter wereld werd”, vervolgt ze. „Dat werd heel duidelijk in de documentaire in Afrika (Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis, red.). Ze liet het er misschien wel uitzien alsof het eenvoudig was, maar dat was het duidelijk niet.”