Nieuws/Entertainment
1916917
Entertainment

Dotan gefileerd op sociale media

Op Twitter is Dotan zaterdag een trending topic. Mensen schuwen niet om hun ongezouten mening te geven en de draak te steken met de zanger, nadat uit een onderzoek is gebleken dat hij zijn imago heeft proberen op te vijzelen door middel van berichten van ’nepfans’ op sociale media.

Zo luidt een van de vernietigende reacties: „Bizar verhaal. Dotan ontmaskerd als totale l*l die over lijken gaat voor de fame. Geef jezelf even tien minuten om hem uit te kotsen.”

Een ander denkt een verband te zien met de concerten die hij van de week afzegde: „Zo gênant dat het pijnlijk wordt. Geloof ook dat dit de ware reden is van afzeggen concerten 2 dagen geleden.”

Ook komt er een opvallende oude tweet van Dotan zelf tevoorschijn. In december 2017 schreef hij namelijk: „Sinds wanneer is het een klus geworden om ’groot te worden op sociale media’. Ik bedoel, goed als het lukt omdat je mensen inspireert of dat het gebeurt door hard werken en talent, maar het lijkt erop alsof mensen er alles voor over hebben om ’Insta-famous’ te worden. Het maakt me verdrietig.”

Hieronder een selectie van een aantal opmerkelijke tweets: