Nieuws/Entertainment
1917119
Entertainment

Youp van ’t Hek ’waarschuwt’ Beau voor Job Gosschalk

In zijn column deelt Youp van ’t Hek (64) nog een sneer uit aan het adres van Job Gosschalk. Zo schrijft de cabaretier dat hij deze week blij werd van Beau van Erven Dorens die de brief van de advocaat van Job Gosschalk, waarin hij werd gesommeerd niks onaardigs over Job te zeggen, verscheurde op televisie. Wel heeft hij nog een kleine boodschap voor Beau.

„Het vrolijkst werd ik deze week van mijn collega-kakker Beau van Erven Dorens die op televisie vertelde dat Job Gosschalk ooit blootfoto’s van hem wilde laten maken om die in Duitsland te verkopen. Nu kreeg Beau een dreigbrief van een treurig advocaatje, dat zich voor dit sukkelklusje liet lenen. Daarin werd hem gesommeerd niks onaardigs over Job te zeggen. Als hij dat wel deed dan zwaaide er wat. Ja wat zwaaide er dan? Een piemel?”, aldus Youp in het NRC.

De 64-jarige cabaretier vervolgt: „De niet bange Beau verscheurde de brief voor de televisiecamera en sprak de overduidelijke woorden: ’Lik me reet!’”

Waarna hij zich afvraagt of het wel slim was om te doen. „Of dat verstandig was vraag ik me af. Dat is namelijk een van de hobby’s van de heer Gosschalk. Voor je het weet staat ie steigerend aan je deur.”