Entertainment/Gossip
1917734468
Gossip

Harry Styles helpt fan bij coming-out tijdens concert

Een fan van Harry Styles heeft zondagavond een wel heel bijzonder moment beleefd. Niet alleen genoot hij met volle teugen van het concert van de voormalige One Direction-zanger in het Wembley Stadium in Londen, hij kreeg Styles zelfs zo ver om hem te helpen bij zijn coming-out.

Het is de droom van velen: tijdens een concert opgemerkt worden door je idool. Het lukte de Italiaanse Mattia. Harry Styles merkte tijdens zijn optreden een fan op die een bord vasthield met daarop de tekst ’Help me uit de kast te komen’. Zonder twijfel nam Styles het bord aan waarna direct hard gejuich klonk.

„Dus jij wil dat de mensen hier in Wembley je helpen met uit de kast te komen?”, vraagt hij aan de fan. Wanneer deze bevestigend antwoordt, gaat de zanger op zoek naar een manier om dit te doen. Hij pakt uiteindelijk een vlag in regenboogkleuren vast en stelt dat hij officieel homo is als hij de vlag boven zijn hoofd tilt.

„Ik denk dat het zo werkt”, lacht Styles. Hij jut het publiek flink op en rent met de vlag rond. Wanneer hij hem bijna boven zijn hoofd heeft getild, trekt hij snel terug: „Nee! Je bent nog steeds hetero!”, grapt hij. Als hij uiteindelijk de vlag zo hoog mogelijk draagt, barst het publiek in joelen uit. „Gefeliciteerd Mattia, je bent een vrije man!”, roept hij terwijl hij handkus naar de man werpt.

Het is overigens niet de eerste keer dat Styles een fan helpt bij een coming-out. Tijdens een optreden in oktober vorig jaar zag hij een meisje met een soortgelijk bord als dat van Mattia. Ook toen kwam hij met de regenboogvlag aan en zei hij: „Als ik deze vlag hijs ben je officieel uit te kast, ik heb gehoord dat het zo werkt... Je bent nu uit de kast!”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop