Nieuws/Entertainment
1917971
Entertainment

Eerste tienen uitgedeeld in It Takes 2

Eva Cleven en Romy Monteiro kregen een tien voor One Night Only.

Eva Cleven en Romy Monteiro kregen een tien voor One Night Only.

De jury van de duettenshow It Takes 2 heeft zaterdagavond de eerste tienen van dit seizoen uitgedeeld. YouTuber Dionne Slagter kreeg de hoogste score van jurylid Gerard Ekdom voor haar duet Love Runs Out met Di-rect-zanger Marcel Veenendaal. Jurylid Angela Groothuizen gaf haar eerste tien aan FunX-dj en presentatrice Eva Cleven voor haar duet One Night Only met Romy Monteiro.

Eva Cleven en Romy Monteiro kregen een tien voor One Night Only.

Eva Cleven en Romy Monteiro kregen een tien voor One Night Only.

Mika van Leeuwen viel aan het einde van de vierde aflevering van de RTL4-show af. Na het zingen van Perfect van Ed Sheeran was de make-upartist in de gevarenzone beland met de Vlaamse Evi Hansen en Marieke Elsinga. Het publiek in de studio besloot dat Evi en Marieke volgende week mogen terugkeren. Voor Marieke was het al de derde keer dat ze de gevarenzone overleefde.

De jury oordeelde met drie achten nog positief over de vertolking van Perfect door Mika en Romy Monteiro. Ronnie Flex zei over het optreden van Mika: „Je hebt heel sterk gezongen door heel het nummer heen. Vanaf het refrein nail je het echt, vind ik. Het was ook de eerste keer dat je niet hoefde te dansen of een performance hoefde weg te geven. Daardoor kwam je stem echt goed tot zijn recht. Je hebt jezelf herpakt na vorige week.”

Dionne en Eva aan kop

„Je verrast me echt”, zei Gerard Ekdom tegen Mika. „Je verrast me hier. Ik geloofde wat je zong. Je leek heel even een zanger en geen kapper meer. Je haarborstel leek een microfoon geworden. Je leek wel verliefd op Romy.” Dionne Slagter en Eva Cleven eindigden bovenaan het klassement op een gedeelde eerste plaats. De andere overgebleven kandidaten zijn acteur Leo Alkemade en entertainer Jörgen Raymann.

In de aflevering van volgende week zingen de bekende Nederlanders met een duet met een gastartiest.