Nieuws/Entertainment
1922276
Entertainment

Om deze reden laat Cara Delevingne hét festival van de sterren schieten

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Terwijl alle Hollywoodsterren, wereldartiesten en topmodellen zich uitstekend vermaken op het populairste Amerikaanse festival Coachella, weigert Cara Delevingne halsstarrig om ook maar een voet op het festivalterrein te zetten.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Het 25-jarige Britse model wil de organisator van het festival niet steunen met haar komst, omdat hij, Philip Anschutz (78), eigenaar van de Anschutz Entertainment Group, meerdere tonnen zou doneren aan organisaties die zich nadrukkelijk tegen homo-, bi- en transseksuelen uitspreken. Bovendien is Anschutz nadrukkelijk vóór wapens en tegen abortus.

De biseksuele Cara Delevingne: „Ik weiger verder nog aan het festival deel te nemen.” Wel sprak ze op Instagram haar bewondering uit voor het optreden van Beyoncé op het festival. Sommige fans begrepen dat niet - ze was immers tegen het festival - en dat legt ze hen graag uit via Instagram Stories: „Ik mag schande spreken van die man en het festival en tegelijkertijd mijn waardering voor een artiest tonen. Dat ik van Beyoncé houd, betekent dat nog niet dat ik nu ook van Coachella houd.”