Nieuws/Entertainment
1923366
Entertainment

Moeder Dotan: ’Ik maak me grote zorgen’

Na alle aantijgingen aan het adres van zanger Dotan (31), nadat uit onderzoek bekend werd dat er tal van nepfans hem de hemel inprezen en er zelfs een verzonnen ontmoeting met een leukemiepatiënt ingezet werd om hem in een goed daglicht te plaatsen, blijft een reactie van zijn kant uit. Zijn moeder, Patty Harpenau, wil wel reageren op de kwestie.

Dotan’s moeder (59), Patty laat in een reactie aan Privé weten een kort gesprek met hem te hebben gehad, ondanks dat ze al jaren vrijwel geen contact hebben. „Ja, ik maak me grote zorgen”, zegt Patty, „en ik wil dat hij weet dat ik er voor hem ben als hij me nodig heeft.”

„Waarom Dotan,” vraagt zij zich af, „hij is zó goed, zo talentvol en succesvol, hij heeft dit helemaal niet nodig!”

Eerder liet Dotan’s platenmaatschappij Universal al weten met smart te wachten op een reactie van de zanger. Universal Music zegt sinds de publicatie in de Volkskrant niets van hem vernomen te hebben.

„Het is voor ons onmogelijk om inhoudelijk op de zaak te reageren”, aldus de zegsman. „We zijn nergens bij betrokken geweest en hebben geen enkele kennis gehad van deze zaak. Dus het is aan Dotan zelf om commentaar te geven en het is zeer wenselijk dat hij dit op korte termijn doet.”