Entertainment/Sterren
192468096
Sterren

Paris Jackson blij met uiterlijk: ’Dankzij zelfliefde en affirmaties’

Zelf was hij geobsedeerd door plastische chirurgie. Fans zagen wereldster Michael Jackson voor hun ogen veranderen, tot hij in niets meer herinnerde aan het schattige jongetje dat massaal de wereld veroverde met zijn stem en dans. Toch heeft hij aan zijn dochter een heel andere kijk op het uiterlijk meegegeven, meldt Daily Mail.

Het 24-jarige model zegt dat haar vader het erbij haar ingeramd heeft dat ’schoonheid van binnen komt’. Daardoor durfde ze volop te experimenteren met haar uiterlijk. „Ik probeer altijd open-minded te blijven. Niet alleen als het om make-up gaat, maar bij alles. Ik ben opgegroeid door een hippie-achtige gast, dus ons werd geleerd dat schoonheid van binnenuit komt en dat geloof ik tot op de dag van vandaag.”

Het gezicht van de campagne van KVD Beauty geeft toe dat ze wel lang met haar uiterlijk geworsteld heeft. „Pas de laatste jaren heb ik geleerd me goed te voelen over mezelf en mijn lichaam, door zelfliefde te oefenen, met affirmaties en door meer in het spirituele leven te duiken. Die momenten dat ik van mezelf hou, zijn er nog niet voortdurend, maar de slechte momenten worden steeds minder.”