Nieuws/Entertainment
1926995
Entertainment

Paris Hilton ziet fans als familie

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton vertelt in een nieuwe documentaire waarom ze haar fans meer vertrouwd dan de meeste mensen die ze kent. „Ik ben het gewend dat mensen misbruik van mij maken, maar mijn fans zijn als familie. Zij zijn oprecht.”

Paris Hilton

Paris Hilton

Dat beroemd zijn niet altijd over rozen gaat, blijkt wel in de nieuwe documentaire The American Meme die tijdens het Tribeca Film Festival op 27 april in première gaat. Volgens Paris Hilton, die uitgebreid aan bod komt in de docu, is het een erg eenzaam bestaan en kun je maar van weinig mensen op aan. Ze vertrouwt haar fans, haar zogenoemde Little Hiltons, dan ook meer dan veel van haar kennissen. „Ik houd net zoveel van mijn fans als zij van mij. Ze zijn als familie!”.

„Mijn ouders vinden me gek omdat ik mijn fans zo in mijn leven laat en hen zelfs mijn telefoonnummer geef en in huis laat. Maar ik zou het niet anders willen.” Volgens Paris helpt ze haar fans om sterker te worden en zichzelf te accepteren. Zelf haalt ze ook veel steun uit haar volgers. „Ik heb zelf zoveel meegemaakt in mijn leven en ik vertrouw mensen nooit echt. Ik ben het zo gewend dat er misbruik van me wordt gemaakt, maar bij mijn fans voel ik dat helemaal niet. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik niet aan FaceTimen of mailen ben met hen. Ik kan dan echt mezelf zijn. Zij veroordelen mij niet en zijn oprecht. Ze houden echt van mij.”