Nieuws/Entertainment
1927327
Entertainment

’Ed Sheeran in Beatles-film’

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran lijkt wederom een uitstapje te maken naar de filmindustrie. Volgens de laatste geruchten op de Daily Mail werkt hij mee aan een nieuwe film gebaseerd op de The Beatles.

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Na zijn gastoptredens in Game of Thrones, Home and Away en Bridget Jones’s Baby en zijn terugkerende rol in The Basterd Executioners, ziet het er naar uit dat Ed Sheeran opnieuw een rol heeft bemachtigd in een film. De film die naar verwachting All You Need Is Love gaat heten, vertelt het verhaal van een straatmuzikant die er achter komt dat hij de enige ter wereld is die zich de muziek van The Beatles herinnert.

„Alles wat Ed aanraakt, verandert in goud”, vertelt een bron aan de krant. „Hij is de grootste hitmaker van de planeet. Als iemand een film kan maken over de muziek van The Beatles is hij het.” Het is nog niet duidelijk of de 27-jarige zanger daadwerkelijk in de film gaat spelen of alleen een rol als figurant krijgt en achter de schermen aan de slag gaat. „Niemand suggereert dat de muziek van The Beatles nog hulp nodig heeft, maar Ed is een getalenteerde producer en zijn kennis kan goed van pas komen.”