Nieuws/Entertainment
1930184236
Entertainment

Kaitlynn Carter was echt verliefd op Miley Cyrus

Voor Kaitlynn Carter was de kortstondige romance met Miley Cyrus afgelopen zomer niet zomaar iets. In een essay in de Amerikaanse Elle schrijft de realityster hoe de liefde opbloeide toen de twee dames na hun stukgelopen huwelijken samen op vakantie gingen. „Afgelopen juli ging ik op vakantie met een vriendin en opeens was ik verliefd op haar. Het was natuurlijk niet zo simpel, maar het was ook niet zo ingewikkeld.”

De 31-jarige Kaitlynn en de 26-jarige Miley werden in augustus zoenend gespot. Dat was kort nadat bekend werd dat Mileys huwelijk met Liam Hemsworth was gestrand en Kaitlynn en Brody Jenner hadden besloten te gaan scheiden. „Terwijl mijn vriendin en ik in augustus door Europa reisden en over onze breuken heen probeerden te komen werd mijn eerste en enige romance met een vrouw geboren.”

Hoewel de twee in september als vrienden uit elkaar gingen en Miley inmiddels alweer een nieuwe vlam heeft, is Kaitlynn erg dankbaar voor hun korte relatie. „De media noemden de relatie met mijn vriendin vaak een zomerliefde of een affaire, maar het was zo veel meer dan dat”, schrijft de realityster. „Het was een cruciaal proces dat nodig was om mezelf te leren kennen. Voor de eerste keer luisterde ik naar mezelf, vergat de ’norm’ en leefde.”

Wel wil Kaitlynn nog geen harde uitspraken doen over haar seksuele voorkeur. „Ik ben nog niet op het punt dat ik een label kan hangen aan mijn seksualiteit, maar dat vind ik prima. Het is iets wat ik nog steeds aan het ontdekken en uitvogelen ben.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop