Nieuws/Entertainment
1931804
Entertainment

’Barbie laat opnieuw abortus plegen’

Samantha de Jong zou voor de tweede keer in negen maanden een abortus hebben laten plegen. Afgelopen zaterdag om twee uuur ’s middags werd Barbie gespot bij de Gynaikon-kliniek in Roermond.

De fotograaf van Story spotte Barbie in een trainingspak met een roze handtas bij de kliniek. Goede vriendin Kimberley was meegekomen om haar te steunen.

Drie weken geleden heeft de realityster haar familie en vriendinnen ingelicht over het feit dat ze opnieuw zwanger was. Dit keer zou haar ex Jordi Ossel de vader zijn. Een bron laat weten dat Samantha nog wel twijfelde of ze de zwangerschap wel daadwerkelijk wilde afbreken: „De ene dag was ze totaal in de wolken en zei ze dat een mondje meer om te voeden het verschil ook niet zou maken. Om vervolgens de dag erop tot de conclusie te komen dat het tóch beter was om het weg te laten halen, omdat ze het geen goede toekomst zou kunnen geven.”

De abortus vorig jaar, toen ze zwanger was van Rolf Tangel, zou er flink ingehakt hebben bij Barbie. „Ik overdrijf niet als ik zeg dat ze daar nog elke dag verdriet van heeft. Je wilt niet weten hoe vaak ze het over dat kindje met ons heeft. Ze mag dan vorig jaar wel abortus hebben gepleegd, maar in haar hoofd is ze al die tijd gewoon zwanger gebleven!”

Volgens de bron hoeven we niet bang te zijn dat ze binnen afzienbare tijd opnieuw in verwachting raakt en weer een beroep moet doen op een abortuskliniek; Barbie heeft namelijk een spiraaltje laten plaatsen.