Nieuws/Entertainment
1933010406
Entertainment

Doutzen Kroes begint eigen YouTube-kanaal

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

UPDATE - Doutzen Kroes gaat een eigen YouTube-kanaal beginnen. Op Doutzen Diaries gaat het topmodel een kijkje geven in haar dagelijkse leven, zowel werk als privé. Zij kondigt haar project maandagavond aan bij Jinek.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Aan tafel bij Jinek vertelt ze waarom ze dit nieuwe kanaal begint. „Ik ben eigenlijk altijd bezig geweest met filmen, privé. Heel veel dingen vastleggen, het jammer vinden dat ik zoveel meemaak, maar het niet kan delen en het ook niet kan terughalen”, legt ze uit.

„Nu heb ik een team om mij heen dat mij al acht maanden volgt, waardoor ik heel veel beeldmateriaal heb en eigenlijk een andere kant van me wil laten zien die ik af en toe wel probeer te laten zien, maar die mensen niet begrijpen. Ik wil laten zien dat ik héél anders ben dan mijn management mij altijd heeft neergezet.”

„Ik denk dat je dat heel goed gaat zien in de relatie met mijn man, in mijn hobby’s.” Hoewel Sunnery het in het begin wel wat eng vond dat alles gefilmd zou worden, hebben ze duidelijke afspraken gemaakt. Zowel Doutzen als Sunnery zullen altijd bepalen wat wel en niet in de uiteindelijk montage komt.

„Het is een heel leuk avontuur tot nu toe en ook wel heel spannend, want morgen gaat het online. En dan maar hopen dat de mensen kijken en dat ze het leuk vinden.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd