Nieuws/Entertainment
1934933
Entertainment

Ex-manager Barbie maakt nu realityserie over... zichzelf

Jake Hampel

Jake Hampel

Jake Hampel, de voormalig manager van Barbie, heeft een nieuw project gevonden om zijn tanden in te zetten, vertelt hij aan Shownieuws. Hij houdt het bij reality, maar dit keer staat hij zelf in de spotlights. De manager is bezig met een pilot over BJ de manager.

Jake Hampel

Jake Hampel

Volgens de manager, die de maanden na de crisis van Samantha de Jong na overleg met haar familie en RTL als woordvoerder optrad en zich daarmee juist haar woede op de hals haalde, kreeg hij van een formatbedenker de vraag ’of er een leven is na Barbie’. „Nou ja dus. Dit is een inkijkje in het leven van een manager, met al zijn dagelijkse beslommeringen”, vertelt Jake Hampel, ook bekend als Big Jake (BJ).

„De sterretjes uit Oh Oh Cherso gaan we portretteren en we laten zien wat een manager wel en niet doet.” Zo komen Sterretje en Matsoe Matsoe terug en ook Michael van der Plas is van de partij. De laatste laat weten nog lang niet genoeg te hebben van het maken van reality-tv. „Ik ben een realityster en daar wil ik voorlopig nog wel mee doorgaan. De bekendheid helpt wel met zaken.”

De manager heeft al een producent gevonden voor de nieuwe serie, maar nog geen zender.