Nieuws/Entertainment
1936039
Entertainment

’Bruiloft Meghan maakt onze familie kapot’

Meghan Markle

Meghan Markle

Thomas Markle jr. beschuldigt Meghan ervan dat zij haar familie uiteendrijft door haar bruiloft met prins Harry. Dat schrijft The Sun.

Meghan Markle

Meghan Markle

Volgens de halfbroer van de Amerikaanse is Meghan haar wortels vergeten. Thomas jr. deed die uitspraak nadat werd aangekondigd dat niet alle familieleden van Meghan erbij kunnen zijn wanneer zij officieel haar ja-woord geeft in Windsor Castle op 19 mei.

Zo kan moeder Doria Ragland wel trots toekijken hoe haar dochter met Harry naar het altaar loopt in St. George’s Chapel. Vader Thomas mag zijn dochter weggeven. En daar houdt het mee op; de rest van de familie is niet uitgenodigd. Halfbroer Thomas en zijn zus Samantha zullen dan ook niet de oceaan over reizen voor de ceremonie.

„Ik ben niet eens verbitterd, maar vooral verbijsterd. Het is kwetsend als je nagaat hoe close we ooit waren”, reageert Thomas. „Ik ben in de war en een beetje radeloos; hier is de persoon die precies weet in wat voor positie ze zich bevindt en hoe ze onder een vergrootglas ligt en nu is ze haar eigen vlees en bloed vergeten.”

Eerder werd al bekend dat er maar achthonderd plaatsen in St. George’s Chapel te vergeven zijn. Voor het officiële moment zijn ongeveer zeshonderd mensen uitgenodigd. De gastenlijst bevat duidelijk wel de familie van prins Harry en ook de familie van zijn overleden moeder Diana is uitgenodigd. Vermoedelijk zijn er ook kameraden van Harry bij uit zijn diensttijd in Afghanistan.