Nieuws/Entertainment
1936743
Entertainment

Barbie niet geloofd: tóch abortus!

Samantha de Jong

Samantha de Jong

Hoewel Samantha de Jong zelf in alle toonaarden ontkent dat ze abortus heeft ondergaan, beweert Story stellig dat hier wel degelijk sprake van is. Het weekblad zegt bewijzen te hebben, in schrift en audio, van Barbie’s „droevige stap”.

Samantha de Jong

Samantha de Jong

Het blad komt deze week met foto’s van de blonde realityster bij een privékliniek in Limburg. Barbie zou haar familie en vriendinnen drie weken geleden hebben verteld dat ze opnieuw zwanger was, dit keer van haar ex Jordi Ossel.

Volgens een bron had Samantha nog wel twijfels of ze de zwangerschap daadwerkelijk wilde afbreken: „De ene dag was ze totaal in de wolken en zei ze dat ’een mondje meer’ om te voeden het verschil ook niet zou maken. Om vervolgens de dag erop tot de conclusie te komen dat het tóch beter was om het weg te laten halen, omdat ze het geen goede toekomst zou kunnen geven.”

’Pleur op!’

Samantha zelf ontkent echter dat ze bij de kliniek was voor een abortus. Ze is woedend en roept mensen op om het de volgende keer gewoon even aan haar te vragen wat ze daar doet. „Niet dat ik tekst en uitleg ben verschuldigd! Laat Jordi en mij lekker met rust man. Ik was er om een spiraal te laten plaatsen”, schrijft ze in kapitalen, vergezeld van een aantal scheldwoorden. „Pleur op!”

Ook Samantha’s beste vriendin Kimberley, die de realityster vergezelde naar de kliniek, ontkracht het verhaal van Story. „Ze heeft helemaal geen abortus laten plegen, ze heeft alleen een spiraaltje laten zetten”, vertelt ze aan Shownieuws. „We zijn naar Roermond gegaan, omdat we dachten dat de media dan niet zouden komen. Maar ja, die zijn dus toch gekomen.”