Nieuws/Entertainment
1939244
Entertainment

Destiny’s Child’s Michelle Williams verloofd

Michelle Williams is verloofd. De Destiny’s Child-zangeres is een maand geleden ten huwelijk gevraagd door haar vriend Chad Johnson. „We konden het niet langer stil houden”, zei Williams tegen People, aan wie ze het nieuws verklapten.

Williams ontmoette haar aanstaande in maart 2017 tijdens een spirituele retraite in Arizona, die werd geleid door pastor en life coach Johnson. In het verleden werkte hij ook als geestelijk begeleider voor professionele sportteams waaronder de Pittsburgh Steelers en L.A. Dodgers.

De 37-jarige Williams was op zoek naar geestelijke steun nadat haar vorige relatie was stukgelopen doordat haar ex haar had bedrogen. „Ik moest gewoon ergens heen waar ik een boodschap van hoop kon ontvangen en wilde weer verbonden worden met God”, aldus de zangeres.

Zeer besloten

„Toen we elkaar ontmoetten, zaten we in een soortgelijke situatie”, zegt Johnson (40), die toentertijd het daten had opgegeven. „Michelle kwam uit de problemen van een echt slechte relatie, en ik was ook vrij wanhopig.”

„We gaan zeer binnenkort trouwen”, zegt Michelle, die zaterdag nog op het podium stond met Destiny’s Child-collega’s Kelly Rowland en Beyoncé Knowles tijdens het optreden van laatstgenoemde op het Coachella festival. „Waarom zouden we nog langer wachten?” „Het wordt heel traditioneel”, vult Johnson aan. „De dresscode is black-tie en we willen het klein, intiem en zeer besloten houden.”