Nieuws/Entertainment
1939514
Entertainment

Seriesblog Temptation Island - aflevering 13

’Alles kan kapot’

Zou het een van hen nog lukken om een van de mannen te verleiden?

Zou het een van hen nog lukken om een van de mannen te verleiden?

Spoiler alert- Deborah lijkt eindelijk voor zichzelf te kiezen, nadat Tim haar binnen no-time had verruild voor verleidster Cherish. De stroomstoring lijkt er ook voor te zorgen dat Deborah wat meer durft, maar naast haar is er nog een stel dat niet van elkaar af kon blijven in het duister...

Zou het een van hen nog lukken om een van de mannen te verleiden?

Zou het een van hen nog lukken om een van de mannen te verleiden?

Wat ze zich niet realiseren is dat de camera’s op batterijen doordraaien, wat er vervolgens voor zorgt dat Deborah niet vies is van een potje kopkluiven met verleider Gino. Moraalridder Mezdi, die zich een aantal afleveringen terug nog ontfermde over de losgeslagen Tim, krijgt een blonde verrassing in zijn bed, doordat Denise haar bed niet kan vinden. Denise volgt de Heerenveense gluiperd naar de badkamer en er zijn duidelijk kusgeluiden te horen. Blijkbaar denkt hij dat als hij in een ander bed gaat slapen, hij niet betrapt zal worden met zijn kusavontuurtje. Kevin had ook moeite met het vinden van zijn bed en ontwaakt als mummie in zijn dekbed in het gras.

Op het manneneiland gaat het nieuws dat Denise de lippen van Mezdi heeft geproefd als een lopend vuurtje. Omdat het zijn imago schaadt en hij nog een kans denkt te hebben bij Daniëlle, ontkent hij stellig en pakt Denise aan waarom zij ’leugens heeft verspreid’. „Als je onzin wil lullen, doe dat maar, prima”, briest Mezdi tegen haar.

Fabrizio probeert ook de schone schijn op te houden en zich als weldoener te tonen. De kreungeluiden wanneer hij de bezopen Daniëlle onder de douche schuift liegen er echter niet om... Het saaiste koppel van Temptation Island, Jeremy en Vanessa, bevestigen nogmaals dat ze er ’enorm naar uitkijken elkaar weer te zien’. Helaas valt er verder wederom over hun deelname weinig smeuïgs te vertellen.

Einde Timtation?

Cherish lijkt Tim alweer aan de kant geschoven te hebben, want Tim heeft de nacht alleen doorgebracht. Toch is er volgens Tim geen vuiltje aan de lucht, ondanks dat zij meer koeltjes tegenover hem doet. Kevin lijkt zich ondertussen heel druk te maken om de camera’s en probeert een manier te vinden om de camera in zijn slaapkamer af te dekken. Uit de beelden die volgen is duidelijk dat dat niet gelukt is en zijn de wippende witte billen van de Vlaming goed te zien, terwijl hij met Chloë zijn nachtelijke hobby aan het uitvoeren is.

Op de dag voor de dreamdate mogen alle kandidaten van beide eilanden op groepsdate. Terwijl de vrouwen met de verleiders hun tijd spenderen op een boot, hangen de heren met de verleidsters bij een strandbar en proberen hun mannelijkheid op de jet-ski’s te bewijzen.

In de voorbereiding naar het eindfeest dat daarop volgt, zijn de verleidsters nog steeds overtuigd dat er nog een kans voor hen in het verschiet ligt om een van de mannen uit te dagen onder het mom: „Alles kan kapot.” Vervolgens blijkt op beide eindfeesten de verleiding ver weg te zijn, op een opgewonden Deborah na. De verleiders grijpen hun moment aan om emotionele uitingen te doen en drie van hen proberen zich in de kijker te spelen om op dreamdate met Vanessa te mogen, al is de verwachting na haar weinige inbreng in Temptation Island dat ook hier niet de vonken van af zullen vliegen. Voor ’kleurplaat’ Fabrizio is te hopen dat zijn voorspelling dat zijn hoogtepunt nog moet komen, met deze speciale date inderdaad zal komen.

Hoogtepunt

Daniëlle lijkt eindelijk het licht gezien te hebben. „Mezdi was gewoon een opvulling voor mij, terwijl ik iemand wil die een aanvulling is”, aldus de blonde schone die haar les trekt uit haar deelname.

Dieptepunt

Mezdi die wederom sneaky aan het doen is waar hij zin in heeft en vervolgens Denise aan het huilen maakt, omdat hij stellig blijft beweren dat ze leugens verspreidt. We moeten ’m nageven dat hij wel consistent is in zijn eikelgedrag, het hele seizoen gedraagt hij zich al gluiperig.

Verrassing

Op het eindfeest lijkt niet alleen verleider Joshua geïnteresseerd in de Belgische Megan. Tijs laat last-minute weten ook oren te hebben naar wat quality time met haar. „M’n piemel heeft al dagen geen actie gehad, ik zit ook vol met testosteron op dit moment”, verklaart hij voor de camera. Volgens mij zag geen enkele kijker dit aankomen en is het ietwat typisch dat hij er na bijna twee weken achter komt dat hij misschien toch wat actie zou moeten ondernemen als hij nog voor het einde van het programma van bil wil.

Lees hier ons seriesblog van vorige week terug: Alles in vlammen op voor Temptation Tim?