Nieuws/Entertainment
1939751
Entertainment

Paris Hilton trouwt in zelfde kerk als ouders

Paris Hilton heeft een bijzondere kerk gekozen voor haar huwelijk met Chris Zylka. De twee geven elkaar het jawoord in de Good Shepherd Curch, in dezelfde kerk waar haar ouders in 1979 trouwden.

„Prachtig, prachtig”, zei Kathy Hilton tegen People over de keuze van haar oudste dochter. „Het is onze vaste kerk. Mijn moeder ging er elke ochtend om 06.00 uur heen, mijn schoonvader ging elke ochtend om 06.00 uur. Dus het betekent veel voor ons.”

Wanneer Paris en Chris, die sinds begin dit jaar verloofd zijn, in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Kathy lichtte een tipje van de sluier op door te onthullen dat het een winterbruiloft wordt. „Het wordt prachtig, betekenisvol en elegant”, zei de moeder van de bruid, die ook verklapte dat de bruiloft helemaal wordt gepland door Paris zelf.

Engelachtigs

Haar trouwjurk heeft de 37-jarige socialite nog niet gevonden. Wel weet ze wat ze zoekt: een mix van een „Disney-prinsessenjurk” met een beetje Grace Kelly. „Er is zoveel keuze. Het moet zeker iets engelachtigs en moois worden.”

Paris heeft al grootse plannen voor na haar bruiloft: ze wil „minstens” twee kinderen met Chris. „Ik vond opgroeien in een groot gezin geweldig”, zei de blondine, die de oudste van vier kinderen is. „Ik wil graag beginnen met een meisje.”